• NOUTATE
 • HIT
 • ACTIUNI

luxusa roergohuman rochester roluxusb ro

tenn robetta rohip rosmart ro

cours roexpert rofelicia roomnia ro

Tur 3D «Showroom Cabinet Plus»

Cabinet Plus – un instrument pentru crearea unui birou eficient
           Organizarea corectă a spațiului din birou reprezintă un instrument strategic pentru conducerea companiei. Un birou eficient menține procesele de afaceri și servește în calitate de factor important pentru motivarea personalului. Abordarea complexă în proiectarea biroului cu sesizarea particularităților individuale ale organizației, structurii sale, culturii și managementul asigură succesul în crearea spațiului care corespunde cerințelor clientului.
 
CabinetPlus este o tehnologie a creării eficiente a biroului într-un termen scurt, care a fost elaborată cu implicarea experților companiei.
Dacă aveți nevoie să cumpărați mobilă calitativă pentru birou în Moldova în timp redus, CabinetPlus vă asigură cu toate cele necesare pentru lansarea operativă a funcționării companiei dvs.
Produsele noastre reprezintă un asortiment echilibrat de mobilă și scaune pentru diferite stiluri, funcționare și budget.
 
 
De ce să cumpărați la noi?
Alegând mobila pentru încăperile de lucru foarte mulți caută o opțiune econom și bugetară sau tind spre un interior solid al biroului, pentru a sublinia stabilitatea companiei și intențiile serioase. De altfel, este destul de real să cumpărați mobile pentru birou care s-ar deosebi printr-o eleganță fină, printr-un lux discret și totodată care nu depășește bugetul acceptabil.
Dacă pentru dvs. are o importanță enormă timpul și costul mobilei, dvs. vă aflați pe site-ul corect. Alegând magazinul nostru dvs. deja ați avut de câștigat, deoarece:  
 
 • Economisiți banii achiziționând direct produsele liderilor;
 • Economisiți timp, doar la noi practic toată mobila pentru birou se află la depozit în Moldova, ceea ce garantează o montare rapidă și construirea unor sarcini de birou;
 • Economisiți banii folosind reducerile și ofertele promoționale;
 • Economisiți timp perfectând cumpărătura aflându-vă în birou sau acasă: pur și simplu alegeți marfa pe site, vă familiarizați cu descrierea detailată și faceți legătura cu un consultant.
Puteți să vă convingeți personal de calitatea mobilei și corespunderea aspectului exterior cu fotografiile de pe site, doar toate modelele prezentate în show-room-ul nostru sunt deschise pentru dvs. în zilele de lucru de la 9:00 până la 19:00.
Folosiți-vă de posibilitatea de a obține un design al biroului funcțional și frumos, permițând meșterilor calificați să îl creeze pentru dvs.
 
Mobilă pentru birou în Moldova – un asortiment unic.
 
În catalogul nostru dvs. veți găsi o gamă largă atât de propuneri gata, cât și de elemente componente și piese separate de mobilier. Pentru comoditatea utilizatorului, catalogul structurat este separat în compartimente tematice, unde veți găsi:
 
 • Seturi gata pentru optimizarea zonelor de lucru a lucrătorilor cu indicarea bugetului pentru soluția viitoare;
 • Cabinete europene unice pentru conducătorii de clasă econom, premium și business;
 • Mobilier pentru zonele de negocieri și zonele de comunicare;
 • Propuneri pentru prezentările exterioare a sălilor de primire și de așteptare;
 • Diversitatea fotoliilor de birou și a scaunelor de orice destinație;
 • Lămpi încastrabile, de masă și pandantiv pentru birou ale celor mai buni producători europeni;
 • Accesorii funcționale și elegante de birou.
Noi știm că spațiul de lucru reprezintă nu doar mobilă pentru birou. CabinetPlus este dispus să propună cumpărătorilor săi exigenți toate detaliile necesare pentru ca biroul companiei să capete un aspect exterior finisat și să-și păstreze totodată stilul unic. La noi dvs. veți găsi lămpi comode și funcționale, cuiere pentru birou, ceasuri de perete pentru birou, coșuri pentru hârtie, precum și multe alte accesorii și detalii care formează un interior general.
Cum de cumpărat mobilă pentru birou în CabinetPlus?
Pentru a cumpăra un birou gata de cea mai bună calitate de la producătorii mondiali, dvs. aveți nevoie de:
 
 1. Să vă determinați cu soluția pentru biroul dvs. uitându-vă prin catalogul cu birouri gata sau să alegeți un element de mobilier din meniul principal
 2. Să luați legătura cu managerul sau consultantul din salon. Restul este grija noastră.  

Cabinet Plus © All rights reserved.