Cabinet.md - creăm spații care inspiră succes.

 

Oamenii tind să se considere raționali, dar o mare parte a procesului decizional este condusă de emoții, adesea sub forma unui răspuns inconștient și imediat.

 

 

Luând în considerare emoțiile, experții Cabinet.md proiectează spațiile de birou pentru succesul afacerii Dvs.
 

Proiectarea biroului și impactul acestuia asupra angajaților.
 

Designul plăcut poate avea un impact asupra celor care folosesc spațiul sau îl vizitează frecvent. Aceste emoții puternice sunt imprimate în minte datorită reacției emoționale trăite în acel moment. Designul poate genera un răspuns emoțional puternic din cauza surprizei și încântării. 

Experiențele imprevizibile și neașteptate declanșează eliberarea de dopamină în creier ca punct culminant în amintiri. Un design care surprinde și încântă momentele cheie ale experienței declanșează o conexiune emoțională între persoană și spațiu.

 

Designul biroului poate evoca un puternic răspuns emoțional prin surpriză și încântare.
 

Cum oferă designul surpriza și emoțiile pozitive? Prin activarea tuturor celor cinci simțuri, inclusiv a mirosului, care este cel mai strâns asociat cu memoria. Punctele de de tangență, cum ar fi materialele care declanșează o creștere a activității creierului, sunt plasate de-a lungul căii de cumpărare pentru a crea o conexiune și a ghida prin narațiunea de proiectare.

 

 

Încurajarea celorlalți să interacționeze cu spațiul - participarea prin activitate cognitivă, socială sau fizică în spațiu - va crea o experiență intuitivă, impresionantă, în comparație cu simpla observare.

Un design de spațiu care reflectă cu precizie caracteristicile culturale, sociale și comportamentale ale persoanelor care utilizează spațiul poate îmbunătăți munca, viața și interacțiunile și poate crea noi oportunități de afaceri.

 

Cabinet.md - creăm spații care inspiră succes.

 

Alte noutăți

Toate noutățile Icon
Image
Scaune Tango! Toată lumea dansează!

Pentru un TANGO mereu este nevoie de doi. Fie vorba de scaun de conferință, scaun înalt sau fotoliu de tip Lounge cu spătar înalt, care oferă confidențialitate – îi veți găsi oricând acestuia o pereche demnă din acest grup de scaune.

Image
Reuniune de afaceri cu partenerii. Compania Dauphin

A avut loc întrevederea anuală cu vechiul nostru partener – producătorul german compania Dauphin. Am discutat despre direcții noi pentru dezvoltare, domnul Kappelman ne-a prezentat noile produse pe care le vom putea propune în curând în Moldova.

Image
Curând în Show-room-ul nostru !

Cabina acustică SILENT ROOM — locul ideal care garantează liniștea, calmul și intimitatea. Este nevoie doar să alegeți dimensiunea!

Image
Birou modern este un instrument important în lupta pentru profit.

Pe o piață cu o concurență atât de mare ca în Moldova, mulți uită de un lucru atât de important și la prima vedere evident ca o echipă profesionistă.

Image
În mâinile artistului Mobilă se transformă în pânză.

Fotoliu este o unitate funcțională. Creând mobilă de designer, artistul se concentrează pe confort și comoditate, dar diferența dintre producția în masă și mobilierul de la designer în istorie și atenția la detalii.

Image
Ce afectează prețul unui birou în Chișinău?

Prețul reparației, construcției și amenajării birourilor depinde de obiectivele proiectului. Știm care este cea mai bună soluție pentru fiecare dintre sarcini. Prin urmare, dacă obiectivul cheie este un preț accesibil, știm cum să realizăm acest lucru.

Image
Cabinet Plus - proiecte, ce unesc oameni cu natura.

În proiectele Cabinet Plus, creăm un spațiu care permite angajaților dvs. să respire profund și să se simtă liberi. Soluțiile utilizate în proiectele noastre ajută specialiștii să lucreze mai efficient, să îi motiveze și să le completeze cu idei creative.

Image
Cabinet Plus. Cum să lucrați de acasă cu plăcere.

În viața unui om de afaceri, muncă nu se oprește niciodată, prin urmare, pentru antreprenori și "AAA" profesioniști orientați spre eficiență, un birou la domiciliu este o normă.

Image
Nuanțe importante în planificarea și construirea unui hotel.

Designul și arhitectura - elemente importante în afacerea hotelieră și merită o admirație specială, chiar și în afară de modelele de afaceri unei întreprinderi anumite. Cu toate acestea, în primul rând, un hotel este o afacere, astfel încât spațiile hoteliere sunt atent gândite din punct de vedere social și comportamental.

Image
Cum să alegi mobilierul pentru restaurante, cafenele și baruri. Sfaturi de la experții Cabinet Plus.

Pentru restaurante, mobilierul este un instrument important în atragerea vizitatorilor. Creând impresia despre local. Mobilierul frumos și de înaltă calitate îi redă potențialului vizitator ce nivel de deservire îl așteaptă, designul creează o atmosferă specială, care în sinergie cu alți factori, definește o „atmosferă de restaurant” pentru care consumatorul plătește.